WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

dbMonitor Analiza E Të Dhënave Program Shkarko

Drejtimin, lidhur në bazën e të dhënave që ju dëshironi për të parë se si keni reaguar? dbMonitor bazën e të dhënave të programit të mund të vëzhgojë dhe analizojë. Baza e të dhënave gabime, ju mund të gjeni një shumëllojshmëri të filtrim nga, ju mund të shihni se performanca e punës. dbMonitor bazën e të dhënave tuaja të punës, në bazë të llojit të transaksionit mund të vëzhgojnë, ju mund të korrigjuar gabimet që ndodhin. Kategori: Bazat e të dhënave, Webmaster Software Sistemi Operativ WINDOWS.

dbMonitor image
Dbmonitor

shkarkuar

  • Licencë : I lirë
  • Version : 3.0.4
  • Madhësia : 1.25 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : Win8/Win7/Vista/WinXP
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-02-13